Zo werken wij

je hebt een droom

Jij hebt een droom

Jij hebt een droom voor een tiny house? Dat vinden wij geweldig! Neem contact op met Kooti en wij bekijken zo snel mogelijk of en hoe we je kunnen helpen.(En ja, al in deze eerste stap zijn wij meteen eerlijk: als het antwoord op jouw vraag volgens ons geen tiny house is, zullen we je dat vertellen.)

intakegesprek

Intakegesprek

We bekijken tijdens een intakegesprek samen in welke fase jouw droom zit en welke expertise van Kooti je nodig hebt om je tiny house te realiseren. Wil je een vast of verplaatsbaar huisje? Energieneutraal of volledig zelfvoorzienend? Leveren we je tiny house casco op of nemen we ook de volledige inrichting voor onze rekening?

ruwe offerte

Ruwe offerte

We maken jouw droom snel concreet in een eerste ruwe offerte. Die bekijken we samen zodat je als klant meteen weet of je met Kooti in zee kan en wil gaan.

architect

Ontwerper

Na de goedkeuring van die eerste prijsinschatting, wordt het allemaal concreet. Kooti kan perfect starten vanaf een wit blad en op basis van jouw verhaal de eerste plannen tekenen – we tekenen zelf een basic technisch plan voor jou uit of – als het ontwerp complexer is – kunnen we rekenen op de expertise van geweldige ontwerpers.

plan

Heb je al een plan?

We maken jouw droom snel concreet in een eerste ruwe offerte. Die bekijken we samen zodat je als klant meteen weet of je met Kooti in zee kan en wil gaan.

gedetailleerde offerte

Gedetailleerde offerte

We werken nu een volledig gedetailleerde offerte uit. Bij de bouw van een tiny house in ons atelier heb je normaal gezien geen onverwachte verrassingen meer, tenzij je natuurlijk zelf in de loop van het proces hier en daar een upgrade wenst. 🙂

bouwen

Bouwen

We beginnen jouw tiny house op te bouwen met kwalitatieve en hoogwaardige materialen. We werken nauwgezet en hebben oog voor alle details.

altijd welkom

Altijd welkom

Je bent altijd welkom om – na een seintje – in ons atelier in Hemiksem te komen kijken naar jouw tiny house. We voorzien twee echte ‘kijkmomenten’. De eerste keer na de ruwbouwfase, dat is je eerste eerste kans om echt in je huisje rond te wandelen. De tweede keer verwelkomen we je in je huisje net voordat het klaar is voor transport.

updates

Updates

Tweewekelijks zorgen we ook voor een update van Kooti in je mailbox. We delen een aantal foto’s van je tiny house en een kort verslagje van de werkzaamheden.
Zo zie je jouw droom elke keer een beetje groeien.

inrichting

Inrichting

Als wij ook de volledige inrichting van jouw tiny house voor onze rekening mogen nemen, plannen we opnieuw een heel uitgebreid gesprek zodat we jullie kunnen adviseren bij alle details. Ofwel zetten we jullie op weg naar onze vertrouwde leveranciers of we regelen alles voor jullie. Kooti werkt op maat van jouw dromen, dus alles kan.

tiny house

Je Tiny House is klaar!

Kooti kan zorgen voor een all-in-service. Het transport van je huisje – dit is een spectaculair bijzonder vervoer! – en voor de plaatsing op
locatie. We sluiten je huisje dan ook aan op alle nutsvoorzieningen. Of we leggen die nog aan indien nodig.

Zorg je zelf voor het transport en de plaatsing? Dat is ook prima, dan wuiven we jouw tiny house met veel trots uit aan ons atelier!

Je mag helemaal gerust zijn, jouw grote droom van een klein huisje is bij Esther en Kevin in goede handen. Dus waar wacht je op? Zet vandaag nog de eerste stap in het realiseren van jouw droom!