Gepubliceerd op

Kleine gelukjes

Kooti is er niet zomaar gekomen. Kooti is het resultaat van onze eigen persoonlijk groei. Kooti is ontstaan omdat het onvermijdelijk was. Kooti is er gekomen na een periode waarin we weinig kleine gelukjes te zien kregen of konden zien. Na een periode van diepe rouw verandert er iets in je. Dat is moeilijk in woorden te omschrijven maar je voelt het gewoon.

Gepubliceerd op

Kleine stapjes, grote veranderingen

Het is weer de tijd van het jaar om terug te blikken en even te checken hoe het eigenlijk is geweest, dat afgelopen jaar. Zeker als ondernemer is het belangrijk om regelmatig even op de pauzeknop te duwen en even te checken of je nog op de goede weg zit. Voor ons als Kooti was 2021 een bijzonder jaar. Niet alleen professioneel, ook privé. We laten je graag even meekijken achter de schermen van Kooti! 

Gepubliceerd op

De spectaculaire plaatsing van een Tiny House

Wij zijn er als Kooti heel erg fier op dat wij elk tiny house helemaal bouwen in ons eigen atelier. Zo werken we helemaal op maat van jouw wensen en jouw dromen en kunnen we alles aanpassen zodat het resultaat 100% bij jouw leven past. Maar dan? Want wat gebeurt er als jouw tiny house (bijna) klaar is? Dan komt het jouw richting uit natuurlijk. En dat is best spectaculair, kijk maar even mee! 

Gepubliceerd op

Een Tiny House als antwoord op dure energie

Wij denken dat de aandacht voor de opwarming van de aarde en de klimaatverandering alleen nog maar zal groeien de komende jaren. We kunnen misschien beter zeggen dat we dat zelfs hopen. En sowieso zal het een hele uitdaging worden om meer en meer in te zetten op duurzame, groene energie. Niet alleen voor de wereld, maar ook voor je portemonnee, want de prijzen van gas en elektriciteit swingen de pan uit en daar heb je zelf weinig controle over. Tenzij je kiest voor een doordacht tiny house natuurlijk!  

Gepubliceerd op

Zo voelt tiny wonen echt!

Een tijdje geleden nodigde Kooti je via onze sociale media uit om een korte vragenlijst in te vullen over jouw ervaring met ‘klein wonen’. We zijn iedereen die onze enquête heeft ingevuld heel erg dankbaar, want zeg nu eerlijk, wie kan er beter vertellen hoe het echt is om klein(er) te wonen dan mensen die deze stap al hebben gezet? Hoog tijd om de opvallendste resultaten met jullie te delen. Nog een kleine waarschuwing vooraf: wij zijn niet verantwoordelijk wanneer je na het lezen van dit artikel echt voor een tiny house wil gaan. Maar dan zijn we wel blij! 🙂