Bezoekje in ons atelier?

We horen vaak dat mensen geïnteresseerd zijn in een tiny house maar nog nooit écht een tiny house van dichtbij gezien hebben óf in het echt in een tiny house gestaan hebben. Wij doen geen ‘opendeurdagen’ of grote evenementen. Neen, wij stellen ons atelier permanent (weliswaar op afspraak) open voor een bezoekje.

Natuurlijke waterzuivering

We kregen ooit de vraag van een klant of we ook een natuurlijke waterzuivering kunnen aanleggen. Dat hadden we tot op die dag nog niet gedaan. Maar omdat de natuur ons nauw aan het hart ligt én we ook geloven in de kracht van de natuur wilden we de uitdaging wel aangaan. Ondertussen legden we al heel wat natuurlijke waterzuiveringen aan en soms ook gecombineerd met een natuurlijke zwemvijver.

Wat is een Tiny House (niet)?

Dit is misschien wel de vraag die we het vaakst horen, sinds de opstart van Kooti: ‘Wat is dat eigenlijk zo’n tiny house?’ Dus gingen we uit nieuwsgierigheid eens in het woordenboek kijken, want het is altijd fijn om een officiële definitie te lezen. Maar… in Van Dale krijgt het begrip tiny house (nog) geen resultaat! Dat vonden we eerst moeilijk om te geloven, maar we maken er dan maar één van de ambities van Kooti van om hier verandering in te brengen. 🙂

Kleine gelukjes

Kooti is er niet zomaar gekomen. Kooti is het resultaat van onze eigen persoonlijk groei. Kooti is ontstaan omdat het onvermijdelijk was. Kooti is er gekomen na een periode waarin we weinig kleine gelukjes te zien kregen of konden zien. Na een periode van diepe rouw verandert er iets in je. Dat is moeilijk in woorden te omschrijven maar je voelt het gewoon.

Kleine stapjes, grote veranderingen

Het is weer de tijd van het jaar om terug te blikken en even te checken hoe het eigenlijk is geweest, dat afgelopen jaar. Zeker als ondernemer is het belangrijk om regelmatig even op de pauzeknop te duwen en even te checken of je nog op de goede weg zit. Voor ons als Kooti was 2021 een bijzonder jaar. Niet alleen professioneel, ook privé. We laten je graag even meekijken achter de schermen van Kooti!