Over Kooti

Dsc 0433 Groter

Kooti dat is onze droom.

Wij bouwen huisjes voor de zelfbewuste dromers die wel weten wat ze willen, maar niet weten hoe. En die zich graag laten verrassen. Want wij geloven niet zo in ‘prefab’ of zelfbouwpakketten of ontwikkelen van huisjes in grote oplage. Neen, laat ons maar in ons atelier unieke huisjes bouwen. Helemaal op maat van jouw leven.

Kooti is niet voor niets geïnspireerd door het Finse woord voor thuis, koti. Maar we voegden met plezier een extra o toe, omdat we wel wat van extraatjes houden. Het leukste moment van elk project is voor ons toch de langgerekte ‘oo’ en ‘aah’ die we mogen horen als je jouw huisje voor de eerste keer komt bewonderen. Kooti dus, met een dubbele o!

Kooti is geïnspireerd door de grote fascinatie die Esther en Kevin delen over het heerlijke buitenleven in harmonie met de natuur. Ze kamperen al jaren met hun kinderen op de mooiste plekjes van Europa en ervaren die vakanties als de meest waardevolle en intense periodes van het jaar. Echte quality time met elkaar en de kinderen, ver weg van de drukte van elke dag. Het zijn die momenten die hen doen beseffen waar het echt om draait: rust, oog voor de schoonheid van de natuur, aandacht voor elkaar.

Ze willen dat zalige gevoel een heel jaar lang vasthouden en vanuit dat verlangen werd Kooti geboren.

Esther en Kevin op een bank in de natuur

Kooti staat voor kwaliteit. Kevin werd in 2012 zelfstandig aannemer en bouwde een mooi bedrijf uit. Hij zorgde voor talloze renovaties, verbouwingen en interieurs. Hij wil al die ervaring, technische know-how en passie nu gebruiken voor mensen die bewust kleiner willen gaan wonen. Want de trend van groot, groter, grootst past gelukkig lang niet meer bij iedereen.

Esther stapte na een carrière in het onderwijs mee in het bedrijf van Kevin. Vanuit een sterke keuze voor zichzelf, om mee te ondernemen en het verschil te maken. Ze merkt dat heel veel klanten keuzes maken vanuit een gewoonte en vanuit de traditionele verwachtingen van onze baksteen in de maag. Maar Esther is er intussen van overtuigd dat klein wonen kan zorgen voor grootse dingen: meer rust, meer vrijheid, meer kwaliteit, minder kosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Dus droom gerust groots.
Kooti droomt graag met je mee.

Kevin & Esther

Je mag helemaal gerust zijn, jouw grote droom van een klein huisje is bij Esther en Kevin in goede handen. Dus waar wacht je op? Zet vandaag nog de eerste stap in het realiseren van jouw droom!